Scratz Golfwear

Golfkleding voor heren van SCRATZ Golfwear. Scratz is hét Nederlandse merk op het gebied van golfkleding voor heren. SCRATZ onderscheidt zich door een herkenbaar design en het gebruik van de beste materialen. De heren golfkleding van SCRATZ is daarom uiterst comfortabel! SCRATZ Golfwear is een merk van eigen bodem. Alle golfkleding van SCRATZ wordt vanuit Nederland ontworpen en ontwikkeld. SCRATZ is online verkrijgbaar.

Heren kunnen bij SCRATZ kiezen uit een collectie golfkleding welke bestaat uit topkwaliteit golfbroeken, golf shirts en golftruien. De collectie is gemaakt uit basiskleuren welke allemaal perfect met elkaar te combineren zijn. SCRATZ heeft hiermee het principe Mix & Match toegepast op golfkleding voor heren. Bij SCRATZ noemen wij dat MixMatz&Go. Heren golfkleding met maximaal comfort! SCRATZ golfkleding voor heren is niet alleen stijlvol. Bij SCRATZ gaan we enkel voor topkwaliteit. Topkwaliteit zorgt immers voor maximaal comfort tijdens jouw golfronde en dat zorgt voor topprestaties! Met SCRATZ ga je altijd voor de pin.

De golfkleding is gemaakt van hoogwaardige katoen verrijkt met onder andere goed-ademend en sneldrogend stretchmateriaal. Wij werken ook met hoogwaardige merino wol. Met SCRATZ spring je er niet alleen uit op de golf course uit. Ook in het dagelijks leven, op het werk of in je vrije tijd is de collectie goed te dragen. Raak overtuigd van SCRATZ. Wij stellen dat waar je ook speelt, wat je ook doet: "Dare to play, wear with balls!".

Scratz heeft 3 collecties. De SZ ORIGINAL collectie bestaat uit basics en casual kleding die ook zeer geschikt is voor de vrije tijd. De SZ PLAYERS collectie kenmerkt zich door meer design details en afwerking alsmede het gebruik van pima cotton, een van de mooiste katoensoorten die verkrijgbaar is. De SZ PERFORMANCE collectie is er voor de enthousiaste golfer en draagt een eigen label: FSZero. Deze collectie brengt hoogwaardige kleding met prachtige afwerking en speelse en stijlvolle details.

Wie zijn wij?

Scratz Golfwear is een bedrijf van Peter, Maartje, Tim en Cas Snijders. We hebben sinds 2009 een outdoor bedrijf in Maurik genaamd 'Multigolf Maurik'. In Maurik kun je onder andere terecht voor Pitch en Putt Golf, Voetgolf en Minigolf. Onlangs deed de kans zich voor om Scratz Golfwear over te nemen en die kans hebben we met beide handen aangegrepen. Hoe leuk om naast het runnen van ons bedrijf in Maurik gezamenlijk nog een nieuwe uitdaging aan te gaan!

Pitch en Putt baan Maurik